SISTEME SI ECHIPAMENTE PROFESIONALE
PENTRU FILTRAREA TRATAREA POTABILIZAREA
DEDURIZAREA SI STERILIZAREA APEI


Bine ati venit la

IQ WATER ROMANIA

FILTRU DECLORINATOR PENTRU DUS CLEAR

PRODUSE

1. SISTEME SI ECHIPAMENTE
CASNICE

- Sisteme de purificare a apei :

Filtru de apa ALPHA
Filtru de apa BETA
Filtru de apa GAMA
Filtru de apa DELTA

- Echipamente de potabilizare

apa :

Filtru Profesional Decontaminare
Declorinare Apa DIAMOND GAC

- Filtre de sedimente :

Filtru Profesional de Sedimente CRYSTAL 20 PP

PRET - 280 lei

IQ WATER Romania - Declorinator pentru dus CLEAR


Eliminarea clorului din apa pentru dus, este la fel de importanta ca eliminarea clorului din apa potabila!


Clorul este utilizat in tratarea apei potabile cu scopul de a distruge microorganismele existente in aceasta si se regaseste in apa sub forma de compusi (cloruri) sau clor liber (rezidual). Acesta din urma este extrem de toxic, odata ajuns in corp el continua actiunea distructiva si asupra celulelor cu care intra in contact. Din aceste motive, majoritatea specialistilor in domeniu recomanda declorinarea apei inainte de utilizare. Un fapt mai putin cunoscut este efectul nociv al clorului acumulat in organism datorita utilizarii apei clorinate la dus. Ultimele cercetari efectuate in laboratoare specializate din SUA au evidentiat faptul ca prin piele si prin inhalarea aburului, la un singur dus, organismul uman absoarbe o cantitate de clor aproximativ egala cu cea existenta in apa de baut consumata timp de sase zile, fiind in acelasi timp mult mai greu de eliminat. Clorul acumulat in organism in acest mod influenteza negativ starea generala de sanatate pe termen mediu si lung, ataca pielea (usuca tenul, favorizeaza iritatile si aparitia eczemelor, poate produce alergii si formarea prematura a ridurilor, etc), afecteaza radacina parului, irita ochii, etc.


Declorinatorul pentru Dus CLEAR este fabricat in SUA si utilizeaza doua medii de filtrare patentate (KDF si GAC) care au capacitatea de a reduce clorul liber din apa cu peste 95%, este bacteriostatic si reduce contaminanti cum ar fi: Turbiditate, Trihalometani, Cloroform, Pesticide, Ierbicide, Plumb, Fier, Hidrogen Sulfurat, Mercur, Arsenic, Cadmiu, Crom, Magneziu, Ciuperci, Mucegaiuri, etc.

Mediile de filtrare retin contaminantii, datorita reactiei chimice de reducere-oxidare ce se produce in momentul contactului dintre materialul filtrant si apa. Pentru ca aceasta reactie sa se desfasoare in conditii optime este necesar ca debitul de apa ce trece prin filtru sa nu depaseasca 9 litri /min.


MEDIUL DE FILTRARE GAC - Carbune Granular Activat - este un mediu de filtrare extrem de cunoscut. GAC este folosit la eliminarea gustului, mirosului si a substantelor organice dizolvate prezente in sursele de apa municipale, proprii sau industriale. GAC este fabricat din carbune bitumios atent selectionat, de densitate ridicata, rezistent la transport si la alte operatii mecanice.

Procesul de activare al carbunelui este atent supravegheat pentru a rezulta un produs cu dimensiunea porilor adecvata atat pentru retinerea moleculelor mai mari cat si pentru retinerea moleculelor mai mici de substante organice.


Functia principala a carbunelui granular activat care are activitatea crescuta este eliminarea gustului si mirosului neplacut prezente in majoritatea surselor de apa. Carbunele granular activat este de asemenea folosit si pentru eliminarea clorului liber din apa. Produsul final este o apa curata, proaspata, care nu contine nici o urma de gust sau miros neplacute.

Carbunele granular activat are o capacitate foarte mare de adsorbtie, dar trebuie inlocuit in momentul in care incepe sa piarda din capacitatea de eliminare a gustului si mirosului neplacut. Poate fi folosit atat in aplicatii casnice, cat si in aplicatii industriale.


MEDIUL DE FILTRARE KDF - este un aliaj foarte greu, cupru & zinc - mediu patentat (USA Patent 4642192; 5122274; 5135654), care a fost atestat pentru reducerea drastica sau eliminarea efectiva a urmatorilor contaminanti: Clor liber, Pesticide, Plumb, Fier, Mercur, Arsenic, Azbest, Bariu, Cadmiu, Crom, Seleniu si alte metale grele ce pot fi prezente in apa.


RESTRICTII IN FUNCTIONARE


- Filtrul Declorinator pentru Dus CLEAR este destinat utilizarii in retelele municipale de apa potabila.

- Nu amplasati filtrul in locuri unde temperatura poate sa scada sub 4 grade. Nu utilizati apa cu temperatura mai mare de 43gr C.

- Presiunea apei nu trebuie sa depaseasca 6 bar.

- Filtrul Declorinator pentru Dus CLEAR nu poate fi utilizat pentru obtinerea apei potabile.

- Lampi UV pentru sterilizarea

apei :

Lampa UV pentru sterilizarea apei SILVER HOUSE 19, 30, 49

- Statii casnice de dedurizare :

Statie Compacta de Dedurizare a
apei IDEAL
Statii de Dedurizare OPTIMA
Statii de Dedurizare MASTER

- Filtre declorinatoare dus :

Filtru Declorinare Apa Dus CLEAR
2. SISTEME SI ECHIPAMENTE DE
TRATARE SI POTABILIZARE A
APEI PENTRU INDUSTRIA
ALIMENTARA
3. APARATURA SI ECHIPAMENTE
DE TRATARE SI STERILIZARE A
APEI PENTRU DOMENIUL
MEDICAL, FARMACEUTIC SI
CHIRURGICAL
4. SISTEME SI ECHIPAMENTE
INDUSTRIALE

DATE TEHNICE


Presiune maxima: 6 bar

Temperatura maxima: 43OC

Temperatura minima: 4OC

Debit maxim: 9 L/min

Durata functionare: 12 luni


Produse
Portofoliu
Acasa
Servicii
Despre apa
Contact

Copyright © IQ Water Romania 2009 - 2010

Powered by SHEN MEDIA