SISTEME SI ECHIPAMENTE PROFESIONALE
PENTRU FILTRAREA TRATAREA POTABILIZAREA
DEDURIZAREA SI STERILIZAREA APEI


Bine ati venit la

IQ WATER ROMANIA

STATIE COMPACTA DE DEDURIZARE A APEI IDEAL

PRODUSE

1. SISTEME SI ECHIPAMENTE
CASNICE

- Sisteme de purificare a apei :

Filtru de apa ALPHA
Filtru de apa BETA
Filtru de apa GAMA
Filtru de apa DELTA

- Echipamente de potabilizare

apa :

Filtru Profesional Decontaminare
Declorinare Apa DIAMOND GAC

- Filtre de sedimente :

Filtru Profesional de Sedimente CRYSTAL 20 PP

PRET - 3300 lei

IQ WATER Romania - Statie compacta pentru dedurizarea apei, IDEAL


De ce avem nevoie de apa dedurizata ? Pentru a elimina depunerile de calcar pe elementele de incalzire, obiecte sanitare, aparate electrocasnice sau imbracaminte.


Depunerile de calcar (CaCO3) constituie un izolator termic foarte bun. Datorita lor, transferul termic intre apa si elementul de incalzire este mult diminuat si astfel cu aceeasi cantitate de energie electrica sau gaze avem din ce in ce mai putina caldura si/sau apa calda. In contact cu detergentii apa dura formeaza asa numitul "soap curd", un precipitat galbui care se depune pe rufe, se fixeaza pe piele si in straturile tesaturii si de aceea mainile "scartaie" cand le clatim iar rufele sunt galbene si aspre. Apa dura contine un procent ridicat de saruri de calciu si de magneziu. Apa dura nu este potabila, are un gust neplacut si nu fierbe bine legumele, dar prin dedurizare aceste probleme sunt inlaturare definitiv. Elementele chimice din apa dura se depun in organismul uman sub forma de pietre la rinichi – acestea sunt rezultatul cristalizarii sarurilor prezente in urina. Se pot forma in rinichi, in uretera (canalul ce leaga rinichiul de vezica urinara), in vezica sau in ureter (canalul ce leaga vezica de meatul urinar). Calculii contin frecvent fosfat, carbonat, oxalat de calciu si uneori fosfat amoniaco-magnezian, cum e cazul calculilor coraliformi ce apar in legatura cu o infectie urinara. Uneori contin acid uric, cistina (rar) sau o alta substanta medicamentoasa. Calculii renali pot fi eliminati spontan pe cai naturale, cu conditia ca diametrul lor sa nu depaseasca 8 -10 mm.

Statia compacta pentru dedurizarea apei IDEAL - compacta, design ultramodern! Asigura apa dedurizata pentru nevoi casnice (rezidentiale) sau semi-industriale (laboratoare, cabinete medicale etc.) cu un consum redus de sare!- Lampi UV pentru sterilizarea

apei :

Lampa UV pentru sterilizarea apei SILVER HOUSE 19, 30, 49

- Statii casnice de dedurizare :

Statie Compacta de Dedurizare a
apei IDEAL
Statii de Dedurizare OPTIMA
Statii de Dedurizare MASTER

- Filtre declorinatoare dus :

Filtru Declorinare Apa Dus CLEAR
2. SISTEME SI ECHIPAMENTE DE
TRATARE SI POTABILIZARE A
APEI PENTRU INDUSTRIA
ALIMENTARA

ATENTIE! Depunerea unui strat interior pe peretii conductelor de apa de numai 1 mm de calcar CRESTE CONSUMUL CU 11 %! In continuare va prezentam un tabel comparativ edificator in acest sens:


Depuneri - Cresterea costurilor

1,6 mm - 15%

3,2 mm - 25%

6,4 mm - 39%

9,6 mm - 55%

12,7 mm - 70%


3. APARATURA SI ECHIPAMENTE
DE TRATARE SI STERILIZARE A
APEI PENTRU DOMENIUL
MEDICAL, FARMACEUTIC SI
CHIRURGICAL
4. SISTEME SI ECHIPAMENTE
INDUSTRIALE

INFORMATII


Capacitate ciclica: 150 mc×°Fr = 84,25 mc×°G (ex: 4200 litri apa dedurizata de la 20°G la sub 1°G). Consum de sare la regenerare = 2,5 - 3 Kg (~100-120 grame sare pe litru rasina).


Regenerarea rasinii se face in functie de timp sau volum + timp optional.


Acesta statie de dedurizare este comandata de ccatre o valva electronica cu afisaj digital fabricata in SUA. Sunt cele mai moderne si fiabile valve de comanda existente pe plan mondia !

Pozitionarea optica cu fotocelula a pistonului elimina dezavantajele tuturor celorlate valve care isi pozitioneaza pistonul cu ajutorul unor came mecanice, care se uzeaza in timp. Valva permite programarea unor regenerari complexe cu mai multe faze. Programarea regenerarii se poate face la un interval de 1-99 zile sau pe zilele saptamanii. Se poate programa de asemenea inca o faza de backwash suplimentara.


Instalarea si programarea este foarte usoara; setarile sunt stocate in memorie nevolatila EEPROM.


Accesul in interiorul valvei se face fara a avea nevoie de scule.


Produse
Portofoliu
Acasa
Servicii
Despre apa
Contact

Copyright © IQ Water Romania 2009 - 2010

Powered by SHEN MEDIA